Reacties

 • Beste Karin,

  Ik wil jou namens mijn moeder en al mijn broers en zussen heel hartelijk danken voor de mooie woorden die je hebt gesproken tijdens het afscheid van mijn vader. Je hebt de ceremonie op een heel waardige wijze begeleidt en wij kunnen daar met grote tevredenheid aan terug denken.
  Het grootste compliment gaf misschien mijn dochter wel. Ze zei: “Voor mij had het nog wel een uur mogen duren”. Mooi toch!

  Rinie Verspaget

  09-11-20

 • Dag Karin,

  Hartelijk dank. Het herinneringsboek ziet er geweldig uit. Nogmaals dank voor je fijne, rustige, inhoudelijke begeleiding van het uitvaartproces. Absoluut een toegevoegde meerwaarde zo.

  Peter Smits

  08-05-20

 • Hoe kan ik je bedanken voor de prachtige omlijsting van de afscheidsviering voor onze lieve moeder. Het is bijna niet te geloven dat je mama niet gekend hebt en pas enkele dagen voor haar afscheid met ons kennismaakte.
  Diezelfde avond bleek al aan de hand van haar karakterisering op het gedachtenisprentje hoe goed jij geluisterd had naar ons verhaal. Het afscheid was mede door jouw mix van persoonlijke tekst en religieuze rituelen en gebeden zo waardig, zo prachtig en zo aansluitend bij de mens die zij was.
  Werkelijk alles klopte en dat stemt tot grote dankbaarheid en zorgt voor troost. En nu zo’n mooi herinneringsboek, dat is ook erg waardevol.
  Wat fijn dat jij op ons pad bent gekomen!
  Vanuit het hart: dank voor alles.

  Jacqueline Anderson

  20-02-20

 • Goedemorgen Karin,
  Een bovengemiddeld aantal uitvaarten heb ik inmiddels meegemaakt. Gelukkig niet privé maar wel door de zang. De manier waarop je de uitvaart van Zus van Ravenstein hebt begeleid heeft diepe, diepe indruk op mij gemaakt. Je hebt een gave, een bijzonder talent en wat geweldig dat je dat kunt inzetten op een moment in een mensenleven welke het meest aangrijpend is. Diep respect voor je.
  Dit moest mij even van het hart.

  Rianne van Hest

  08-09-2019

 • Hallo Karin,
  Op 14-8-2019 heb je de afscheidsdienst verzorgd van onze man, (schoon)pap, (overgroot)opa Frans. We vonden het voorafgaande gesprek erg fijn om zo met het hele gezin te bespreken wat Frans voor ons betekende. Mede dankzij jouw begeleiding en mooie verwoordingen tijdens de afscheidsdienst hebben we allemaal een belangrijke eerste stap in het verwerken van het verlies kunnen nemen. We kunnen dan ook iedereen van harte aanraden om met jou samen te werken. Hartelijk dank namens de hele familie van Frans.

  Susan Derckx

  21-08-2019

 • Hallo Karin,
  Namens de gehele familie willen we je heel erg bedanken voor begeleiding bij het afscheid van “ons ma”.
  We houden er een warm en vredig gevoel aan over.
  Je hebt ons op een op een prettige, warme en fijne manier bijgestaan.
  Daardoor hebben we een mooi en prettig afscheid kunnen geven.
  Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor.

  Ruud Aldenhuijsen

  28-11-2018

 • Beste Karin,

  Wij kregen te horen dat mijn vrouw uitbehandeld was. Ik ben gelijk op zoek gegaan naar iemand die ons zou kunnen helpen om een mooie afscheidsdienst in elkaar te zetten en kwam bij jou uit. We zijn twee keer bij elkaar geweest waar mijn vrouw bij was.
  Ik heb er bewondering voor, hoe je van een groot levensverhaal (24 pag.) en een film, een prachtige samenvatting hebt gemaakt. Door vroegtijdig over het afscheid na te denken, kwamen we steeds een stap verder. Wat wist je van alle aangeleverde foto’s een prachtige PowerPoint presentatie maken, die de kern raakte.
  Je zette een prachtige dienst in elkaar, waarvan alle onderdelen vloeiend in elkaar overliepen en wat fantastisch mooi ben je de dienst voorgegaan, rustig en respectvol.

  Wij kijken terug op een liefdevol en waardig afscheid van mijn vrouw. Ik kan daar troost in vinden, als ik samen met een familielid de video bekijk.
  Karin, ik heb er grote waardering voor, nogmaals hartelijk dank.


  Theo van Duijnhoven

  3-12-2018

 • Dag Karin,

  Wat een fijne sfeer kun jij creëren , je hebt een mooie warme stem en je neemt iedereen mee ...
  Dank !

  Charlotte

  Charlotte Christiaans

  3-10-2018

 • De begeleiding van de uitvaart van onze dierbare Miep door Karin was zó bijzonder en zó goed!
  Karin wist precies de juiste toon te vinden, zowel letterlijk als figuurlijk. Haar tekst over Miep was respectvol en raak,
  alsof ze haar gekend had. Dat hoorden we ook achteraf van veel mensen.
  En haar rustige uitstraling en manier van praten pasten precies bij de uitvaart die wij van te voren voor ogen hadden.
  Ontzettend waardevol, we zijn blij dat we voor Karin gekozen hebben om de uitvaart te begeleiden!"

  R. Oosterbaan en S. Ashworth

  29-3-2017

 • Hoi Karin,

  Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor het mooie en waardige afscheid dat je hebt verzorgd voor mijn moeder.
  Ik ben erg blij met de manier waarop alles verlopen is en ik weet ook zeker dat zij erg tevreden zou zijn geweest met het geheel, en zichzelf erin terug herkend zou hebben .
  Ik vond ons gesprek van afgelopen zondag erg fijn en daarmee heb je mij en Miranda in ieder geval enorm geholpen. Mede daardoor heb ik ook net wat beter kunnen verwoorden wat ik wilde zeggen, want dat vond ik best heel moeilijk, maar dat weet je.
  Ook je rust en kalmte waarmee je de dienst hebt geleid was mooi en fijn en heeft er denk ik voor gezorgd dat het een mooi geheel is geworden.
  Ik ben van mening dat je je talent op precies de juiste manier gebruikt want dat wat je doet is een vak apart, en heeft veel waarde voor mensen in een situatie als de onze.

  Dus nogmaals dank en ik hoop dat je in de toekomst nog meer mensen op deze prettige manier kunt helpen met het afscheid van een dierbare.

  Mark en Miranda van den Brand

  4-11-2016

 • Mijn moeder was 85 en is plotseling in haar slaap overleden. Wat een geweldige dienst heb je voor haar voorbereid en gehouden. Van diverse kanten werd gezegd 'we hebben diverse diensten meegemaakt, maar nog nooit eentje zoals deze'.

  Ik vond het werkelijk zo pakkend, wanneer je het over mijn vader had, keek je naar hem, sprak je over mijn broer, keek je naar m'n broer. Kwam ik in het verhaal voor, dan knikte je naar mij en datzelfde met de kleinkinderen en eventuele mensen uit de zaal. Complimenten!! En mijn verhaal wat jij hebt voorgelezen, had ik zelf nooit zo duidelijk kunnen overbrengen!

  Al met al is het toch een mooie dag geworden. Eentje waar ik erg tegenop heb gezien, maar die eigenlijk ontzettend mooi is verlopen en waar we met genoegen op terug kunnen kijken. Dit was echt een afscheid zoals mijn vader had gehoopt. Hij zat immers geregeld met zijn duim omhoog.

  En tenslotte nog een bijzonder herinneringsboek. Geweldig.
  Dank je wel.

  Monique Jongenelen

  31-10-2016

 • Beste Karin,
  We kijken terug op een zeer geslaagde dienst. Voorafgaand daaraan, je persoonlijke benadering met je adviezen. De dienst zelf, alles klopte, en ook van de familie en kennissen in de zaal kregen we de complimenten over de mix van de religieuze- en de meer persoonlijkheid benadering. Persoonlijk vond ik de beelden op de achtergrond indringend, maar gaf een goed beeld van hoe mijn moeder was.
  ‘Last but not least’ ontving ik van diverse gasten dat je een prettige en aangename stem hebt om dit op deze manier voor te dragen en daar sluit ik mij graag bij aan.
  Ik wilde je deze reacties niet onthouden. Dank voor alles wat je hebt gedaan.

  Het was mooi!.

  Ron Jongenelen

  31-10-2016

 • Het is ruim een week geleden dat wij afscheid namen van onze moeder. Mede namens mijn zus en broers wil ik een heel groot woord van dank naar jou uitspreken! De dienst was ontzettend warm en liefdevol. Precies zoals wij dit wilde.

  Jouw woorden en de manier waarop jij de dienst inkleedde vonden wij ontzettend mooi!
  Jij hebt echt gehoord en begrepen hoe wij het graag wilden en dit op een buiten gewoon mooie manier naar voren laten komen!
  Nogmaals Karin, heel erg bedankt hiervoor!
   
  En dan nog het herinneringsboek, Wat ontzettend mooi...
  Namens de familie Kloosterman, Christel Rutten

  Christel Rutten

  27-08-2016

 • Beste Karin,
  Dank voor je bijzondere manier van de bijeenkomst leiden. Ik vond je niet op de voorgrond staan, het ging niet om jou. Dat is een mooie kwaliteit van je.
  Daarnaast was je wel op een hele natuurlijke manier aanwezig, alert op wat er zich voordeed en vond je goede woorden om daar op in te haken met vooral veel respect voor ieder zijn eigenheid. Mooi. Ook jouw ontvangst van ons, jouw gastvrijheid voelde voor ons als een warm bedje. Daarnaast was je in je schema’s maken erg professioneel en daardoor vertrouwenwekkend.
  En natuurlijk ook dank dat je Panta Rhei Vocaal hebt aanbevolen bij deze familie.
  Met vriendelijke groet,
  Frank Litjens, dirigent Panta Rhei.

  Frank Litjens

  27-08-2016

 • Ik vroeg me af of ik bij de juiste persoon terecht was gekomen die vanmiddag de crematiedienst leidde.
  Ik zag je niet goed, omdat ik met mijn eigen gedachten daar zat. Maar ik hoorde de naam Karin Kuijpers.
  Als jij het bent, dan wil ik je graag complimenteren. Het was hartverscheurend prachtig en dat kwam voor een groot deel ook door jouw begeleiding en samenhang. Dank.

  Myrthe Modderman

  16-11-2015

 • Nog even een bericht uit Geffen.
  Gisteren hebben wij de afscheidsdienst van onze moeder en schoonmoeder nog eens doorgenomen en rustig doorgelezen. Op die dag ging er veel aan ons voorbij. Wij willen je nog eens extra bedanken voor de mooie dienst die jij geschreven hebt.
  We zijn heel erg tevreden over wat je voor ons hebt gedaan.

  Jacques en Thea Lambrichts

  14-09-2015

 • Karin, je hebt fantastisch mooi gesproken tijdens de crematie. Je kreeg ook veel complimenten van de aanwezigen.
  Dit helpt ons met het verder verwerken van het verdriet, hartelijk dank daarvoor.
  Namens mijn moeder en mijn zussen.

  Andreas van den Hoek

  27-10-2014

 • Ik wil je nog eens enorm bedanken voor het fijne gesprek dat we hebben gehad,
  voor de enorm fijne en zorgzame begeleiding en voor de dienst die je zo mooi hebt begeleid.
  Ook de woorden die je sprak waren erg mooi, troostrijk en waar.
  Om je eerlijk te zeggen vond ik 9 mei een fijne dag omdat ik opgelucht was dat de dienst zo goed verliep.
  We hebben alleen maar positieve verhalen gehoord, mede dankzij jou.
  Ik merk nu nog steeds hoe belangrijk het is om zo'n afscheid goed te kunnen 'vieren', het helpt me.

  Gerlinde Heijwegen

  30-5-2014

 • Karin, het mooiste compliment was voor jou. Het afscheid met muziek, zang, beelden en woorden gaf volop inspiratie om te blijven denken aan Anja. Samen hebben we een monument voor haar opgericht. Je zorgde niet alleen voor een gebalanceerd programma, maar je leidde de bijeenkomst
  met grote betrokkenheid en warmte. Zoals je daar stond voor die volle kerk, die rust en die mooie stem. 
  Prachtig. Zeer bedankt.

  Noud Cornelissen

  16-3-2014

 • Hallo Karin,
  Dank voor alle goede zorgen. Het was een verdrietige dag maar ook een hele mooie dag.
  Vooral dankzij jouw begeleiding en jouw mooi gesproken woorden is het een dag voor ons geworden om nooit meer te vergeten.

  Mijn en onze dank is groot.

  Theo Vousten

  10-05-2018

 • Hoi Karin,
  Langs deze weg ook nogmaals dank voor je inzet.
  Kwalitatief van hoog niveau; goed gesproken en het juiste gevoel op de aanwezigen (inclusief onszelf) overgebracht.
  Heel correct en heel waardig.

  Tycho ter Elst, namens alle nabestaanden

  27-02-2018

 • Dankzij de professionaliteit en de persoonlijke betrokkenheid van Karin zijn wij er samen in geslaagd een mooie afscheidsdienst van onze moeder te verzorgen. Onze hartelijke dank daarvoor. Namens de familie van Deurzen.

  Connie van Creij

  21-02-2018

 • Dag Karin,
  heel erg bedankt voor het mooie herinneringsboek. Dat wordt gekoesterd.
  En dank ook voor jouw begeleiding. Het was een mooi afscheid.

  Hera Bombeeck

  05-02-2018

 • Hallo Karin,
  Allereerst nogmaals mijn oprechte dank voor je hulp, bij de geweldig mooie afscheid dienst van Henriëtte.
  Als het dan toch moet dan maar beter goed en dat is zeker gelukt. Samen met de familie en innekes kijk ik met een warm gevoel hierop terug.

  Jet Hoebergen

  04-02-2018

 • Hallo Karin,
  Bij deze wil ik jou, ook namens Erwin en Gemma, nogmaals heel hartelijk bedanken voor de mooie afscheidsplechtigheid die jij geleid hebt in het crematorium. Ik ben heel blij, dat we Ger zo'n mooi afscheid hebben kunnen geven. Mooie teksten, prachtige foto's, mooie muziek, wat lag hij mooi in de bloemen en wat was de belangstelling overweldigend.
  En wat een mooi boek, voorzien van allerlei foto's heb je gemaakt. Voor mij een heel waardevol document.
  Dank je wel hiervoor.
  Ook vanuit de genodigden komen veel positieve reacties. Dat geeft een goed gevoel.

  Wilma van Ginkel

  08-01-2018

 • Hoi Karin,
  Wij genieten nog steeds na van de emotionele, maar erg mooie dienst van Gerda die we hebben gehad.
  Een ontzettend mooie en dierbare afsluiting die jij deels zo mooi hebt ingevuld voor ons.
  Nogmaals dank!

  Jack Cordu

  23-10-2017

 • Hallo karin,
  Wij willen je graag nog even bedanken
  voor alle hulp met de teksten, opzet van het bidprentje , de muziek, de foto's,
  en de mooie begeleiding van de dienst door jou.
  We kijken samen terug op een heel mooi afscheid gisteren van onze Leo
  Nogmaals bedankt hiervoor.

  Mien, Familie Migchels, Familie Lindelauf

  17-08-2017

 • Beste Karin,
  Wij willen jou langs deze weg nog hartelijk bedanken voor de mooie woorden bij de viering/dienst van onze vader. We hebben vele mooie complimenten mogen ontvangen over de mooie viering, ons mam en wij hebben hier 'n heel goed gevoel aan over gehouden en dat helpt ons zeker in 't verwerken van 't overlijden van ons pap en opa. nogmaals bedankt.
  Fam. Penninx-Pennings

  Ton van de Broek

  10-07-2017

 • Hallo Karin,
  Ik wil jou, mede namens mijn vader, Ronald en Yvette bedanken voor de begeleiding in dit hele mooie afscheid van mijn moeder.
  Het was een hele mooie en persoonlijke dienst, een waardig afscheid.
  Bedankt

  Jolanda Raijmakers

  23-02-2017

 • Hoi Karin,

  Wij willen jou bedanken voor de mooie dienst welke jij hebt verzorgd voor ons mam. Het was een mooie en rustige dienst. En het was een mooie tekst die jij voor las. Net alsof jij ons mam al kende. We hebben veel complimenten gehad.
  Wij willen jou hiervoor bedanken.
  Gelukkig hebben we ook nog het herinneringsboek. Hierin zullen we nog vaak terugkijken.

  Ben Bosma, Maurice Bosma en Ghislaine Vereijken-Bosma

  Ghislaine Vereijken

  22-06-2018

Ook een reactie geven?

Hiernaast vindt u reacties van mensen met wie ik samen
een afscheidsdienst voor een dierbare heb mogen verzorgen.

Heeft u zelf een ervaring met mij en mijn dienstverlening?
Dan nodig ik ook u graag uit om hier een reactie achter te laten.